Clinical Trial Site Manager (Dutch)

Job Category: Clinical Operations
Contract type: Full Time Part Time
Experience: Senior
Job Location: Zeist NL

Heb jij ervaring in klinische studies en ben je in staat om de dagelijkse operatie daarvan op één of meer locaties te leiden?
Dan is dit misschien de volgende stap in je carrière. Julius Clinical zoekt een actieve Site Manager die lokale processen opzet, studie staf aanstuurt en de voortgang van de studie (administratief) in de gaten houdt. (min 0,8 FTE)

In deze functie leidt je de dagelijkse operatie van een studie waar Julius Clinical SMO is, op één of meer locaties. Dit houdt onder andere in het (lijn) management van site personeel, lokaal implementeren van studie procedures en het (administratief) bijhouden van de voortgang en de kwaliteit van het werk. Je verzorgt de optimale organisatie & supervisie van de studie uit naam van de Onderzoeker.

Afhankelijk van het project werk je op locatie van de studie site (ziekenhuis of huisartsenpraktijk), in ons kantoor te Zeist of vanuit huis. Reizen door heel Nederland is daarbij noodzakelijk, dus is het een pré als je centraal in Nederland woont.

Als Site Manager ben je de link tussen de Onderzoeker en het site personeel (artsen, verpleegkundigen, administratief / laboratorium personeel). Je zorgt er voor dat alle studietaken uitgevoerd worden volgens het protocol en lokale procedures, en je lost voorkomende uitdagingen op of escaleert die. Ook zorg je voor de administratieve vastlegging van en rapportage over de voortgang van de activiteiten op de site.

Je staat in nauw contact met de Project manager van Julius Clinical en de (centrale) teams die actief zijn in de studie. Zo zorg je er voor dat alle activiteiten op de site in lijn zijn met de centrale processen. Tenslotte zorg je er voor dat de Monitors die door de Sponsor aan jouw site(s) zijn toegewezen goed hun werk kunnen doen.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 1. De primaire contactpersoon voor de lokale Onderzoeker(s) en alle betrokken afdelingen op de site(s);
 2. Goede werkrelaties opbouwen en onderhouden met alle partijen die van belang zijn voor jouw site(s)
 3. De dagelijkse operatie op de site(s) opzetten, leiden en in de gaten houden;
 4. Training verzorgen voor mensen/afdelingen zoals (sub)-Onderzoekers, verpleegkundigen en lab personeel;
 5. De administratieve vastlegging van en rapportage over de voortgang inrichten en bijhouden;
 6. De correcte documentatie en archivering van studie documenten verzorgen;
 7. Queries vanuit Sponsor en CRO (laten) uitzoeken en de activiteiten van de Monitors op site(s) coördineren;
 8. Problemen escaleren naar de Onderzoeker en/of de Project Manager.

Gewenste vaardigheden en ervarging

 1. Enkele jaren ervaring in klinisch onderzoek;
 2. Enkele jaren ervaring met het aansturen van (site) medewerkers;
 3. Goede kennis van relevante wetgeving, regulering en de ICH-GCP guidelines;
 4. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal: zowel spreken als schrijven.

Wij bieden

Ons bedrijf kan het best omschreven worden als dynamisch, open, samenwerkend, gemotiveerd, collegiaal en inspirerend. We stellen heldere doelen, werken hard om die te bereiken en vieren onze successen.
Ons kantoor is in een prachtig monumentaal pand naast Slot Zeist en is goed bereikbaar met het OV.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je CV en motivatie naar vacancies@juliusclinical.com
Als je vragen hebt over deze vacature neem dan contact op met Ellen Hunink (HR Business Partner, +31 6 2116 2980), of Jon Bouwman (Associate Director SMO, +31 6 2116 2943).

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx