IT Support Engineer

Job Category: Business Support
Contract type: Full Time
Experience: Associate Intermediate
Job Location: Zeist NL

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als IT Support Engineer binnen een leuk en interessant bedrijf? Kan/wil je de beste support leveren aan eindgebruikers. Heb je een IT gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende baan met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Reageer dan snel op de positie als IT Support Engineer.

Wat ga je doen?

Als IT Support Engineer bij Julius Clinical verleen je ondersteuning op zowel applicatie als technische vraagstukken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die IT vragen of verzoeken hebben. Hierbij kan je denken aan problemen met software, printers of mobiele apparaten. Maar ook met instellingen binnen Microsoft 365 (Windows 10, Azure AD, Exchange, SharePoint, Office, Teams, MDT, Intune, Defender, etc.). Je hebt de tijd en ruimte om incidenten zelfstandig op te lossen. Je bent verantwoordelijk voor het werkplekbeheer in de breedste zin van het woord en kan bij complexe incidenten, changes of applicatie specifieke vragen terecht bij ervaren collega’s.

Ook heb je tijd en ruimte om aan je ontwikkeling te werken. Dit gebeurt veelal middels (LinkedIn) trainingen maar ook door het werken aan (eigen) projecten die afgestemd zijn met de organisatiedoelstellingen.

Je werkt primair in Zeist (of vanuit huis) waar je naast contact via de e-mail, servicedesk en Teams ook face-to-face ondersteuning biedt aan eindgebruikers. Je zorgt er samen met jouw directe collega voor dat de servicedesk van maandag t/m vrijdag tijdens reguliere werktijden bezet is.

Wie zoeken wij

 1. Je hebt een IT gerelateerde opleiding gevolgd;
 2. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 3. Je bent servicegericht, communicatief sterk en weet prioriteiten te stellen;
 4. Leergierig en volgt graag nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied;
 5. Kennis van Windows 10 en Microsoft 365 is een (pré);
 6. Je kan zelfstandig werken en je wilt je continu verder ontwikkelen.

Wat bieden we

 1. Fulltime dienstverband van 40 uur per week met een goed salaris (afhankelijk van jouw niveau en kennis) en jaarlijkse bonus;
 2. Een open cultuur in een innovatieve omgeving met veel leuke en inspirerende collega’s;
 3. De mogelijkheden tot het volgen van trainingen;
 4. Op termijn zijn er mogelijkheden/kansen om je verder te ontwikkelen;
 5. 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Ons bedrijf

Julius Clinical, een Contract Research Organisatie, begeleid wereldwijd klinisch geneesmiddelen onderzoek. Op ons prachtige hoofdkantoor in Zeist werken momenteel een 200 medewerkers. Bij Julius Clinical erkennen we dat onze medewerkers ons kapitaal zijn. Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als dynamisch, open, coöperatief, motiverend, collegiaal en inspirerend.

Ons IT team bestaat uit 8 vaste, gedreven collega’s. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat we een optimale gebruikers support kunnen leveren.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatie naar vacancies@juliusclinical.com. Afhankelijk van je CV en motivatie nodigen we je uit voor een kennismaking.

Vragen?

Als je vragen hebt over deze vacature neem dan contact op met Ellen Hunink (HR Business Partner, +31 6 2116 2980) of Bastiaan van Leeuwen (Team Lead Technology and Services) via 030-6569177.

 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx