IT SUPPORT ENGINEER

Job Category: Business Support
Contract type: Full Time
Experience: Associate
Job Location: Zeist NL

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen een leuk en interessant bedrijf als IT Support Engineer? Kan/ wil je de beste support leveren aan eindgebruikers. Heb je een IT gerelateerde opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende baan met voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Reageer dan snel op deze brede en uitdagende functie als IT Support Engineer.

Wat ga je doen?

Als IT medewerker bij Julius Clinical verleen je ondersteuning op zowel applicatie als technische vraagstukken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die IT vragen of verzoeken hebben. Hierbij kan je denken aan problemen met software, printers of mobiele apparaten. Maar ook met instellingen in Microsoft 365. Je probeert in eerste instantie het incident zelf op te lossen, kom je er niet uit dan staan gedreven collega’s paraat om je te ondersteunen. Je krijgt ook voldoende de tijd om een incident (verder) uit te zoeken. Naast het bieden van dagelijkse support aan eindgebruikers heb je gemiddeld 1 dag per week de tijd voor andere zaken zoals projecten en uitvoer van changes.

Ook heb je tijd en ruimte om aan je ontwikkeling te werken. Dit gebeurt middels (Linkedin) trainingen maar ook door het werken aan (eigen) projecten die afgestemd zijn met de organisatiedoelstellingen.

Wie wij zoeken

 1. Je hebt een IT gerelateerde opleiding gevolgd;
 2. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 3. Je bent servicegericht, communicatief sterk en weet prioriteiten te stellen;
 4. Je bent leergierig en volgt graag nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied;
 5. Je hebt kennis van Windows 10 en Microsoft 365 (is een pré);
 6. Je kunt zelfstandig werken en je wilt je continu verder ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week met een goed salaris (afhankelijk van jouw niveau en kennis);
 • Een open cultuur in een innovatieve omgeving met veel leuke en inspirerende collega’s;
 • De mogelijkheden tot het volgen van trainingen;
 • Op termijn zijn er mogelijkheden/kansen om je verder te ontwikkelen;
 • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Ons bedrijf

Julius Clinical, een Clinische Research Organisatie, voert wereldwijd klinische geneesmiddelen onderzoeken uit. Op ons prachtige hoofdkantoor in Zeist werken momenteel een 140 medewerkers. Bij Julius Clinical erkennen we dat onze medewerkers ons kapitaal zijn. Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als dynamisch, open, coöperatief, motiverend, collegiaal en inspirerend.

Ons IT-team bestaat uit 8 vaste, gedreven collega’s in de leeftijd van 25-45 jaar. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat we een optimale gebruikers support kunnen leveren.

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je sollicitatie naar vacancies@juliusclinical.com.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Bastiaan van Leeuwen (Team Lead Technology and Services) via 06 42 12 70 06.

 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx